Η Εταιρια

Το COSMOS CENTER είναι ένα κατάστημα αθλητικών και casual ειδών, μοναδικό στο είδος του στην περιφέρεια.

Αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας των Χρυσούλα και Δημήτρη Βλαχονικολού, των οποίων η ενασχόληση με το χώρο χρονολογείται απο τις αρχές της δεκαετίας του '80, με συνέχεια το 1987 στην Καλαμάτα, όπου ξεκινούν με το πρώτο τους κατάστημα «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» και επεκτείνονται το 1992 στην κεντρική πλατεία της πόλης με το κατάστημα που πρωταγωνιστεί μέχρι και σήμερα στην αγορά με καινούριο όνομα Cosmos.

Το COSMOS CENTER καταλαμβάνει χώρο 1000 τ. μ. ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για κατάστημα του είδους του, στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας.

Πραγματοποιεί εισαγωγές αθλητικών και casual ειδών και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η γκάμα των ειδών του περιλαμβάνει ρούχα , παπούτσια, αξεσουάρ, όργανα & αξεσουάρ γυμναστικής, διαδρόμους, κύπελλα, μετάλλια, και έπαθλα.

Διαθέτει όλα τα είδη των πιο επώνυμων εταιρειών του χώρου όπως : PUMA, ADIDAS, ASICS, NIKE, CHAMPION, UMBRO, CONVERSE ALL STAR, LEGEA, BODY TALK, DIESEL, STAFF, ENERGIE, LEVI'S, O' NEIL, MISS DENIM, MISS SIXTY, SKECHERS και πολλών άλλων, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς - σε λιανική και χονδρική πώληση - πανελληνίως ...

Η φιλοσοφία η οποία χαρακτηρίζει το COSMOS CENTER είναι « η διάθεση των καλύτερων επώνυμων ειδών, τρέχουσας σεζόν, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς », σε επίπεδο τέτοιο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάστημα OUTLET.

Kαταστήματα COSMOS

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας διαθέτει 3 καταστήματα.
3 χώροι που καλύπτουν κάθε ανάγκη με έμφαση στην athletic sport εμφάνιση σου.

1) Αριστομένους 39 - Καλαμάτα
2) Ιατροπούλου 20 & Αριστομένους - Καλαμάτα
3) Νέα Είσοδος - Καλαμάτα

τηλ: 27210-23300

Εξυπηρέτηση Πελατών: 9:00 πμ – 9:00 μμ


Cosmos Stores